15 juni 2019
11:00

Huddinge IF 1

Referat: Stureby SK Dam J - Huddinge IF 1

Härligt att avsluta vårsäsongen med en seger! Dagen till ära kom Huddinge på besök till Stureby BP. Vi hade arbetat fram en tydlig matchplan inspirerat av matchplanen för A-lagets match tidigare i veckan. Vi testade ett nytt system, en hel del information att ta in för tjejerna. Det visade sig dock inte alls vara några problem på planen! Fin fotboll från båda lagen under den första halvleken. Det märktes att våra offensiva spelare hade lite svårt att hålla sig på rätt sida om offsidelinjen, men vi kunde ändå gå till halvtidsvila med en 3-0 ledning.
Vi diskuterade vad som funkade bra och mindre bra under halvtid och gick sedan ut för att fortsätta prestera bra fotboll! Andra halvlek blev aningen påverkad av värmen, trots det fick vi till riktigt fina spelmoment och offensiva löpningar som genererade fler mål. Ett tight försvar och sprudlande anfallsspel gjorde att ställningen var 6-0 när den utmärkta domaren blåste av matchen.
Vi tackar Huddinge för en kul match, ett synnerligen trevligt lag både på plan och på tränarbänken, vi ser fram emot returen i höst! Nu tar vi ett matchbreak några månader för att samla krafter. Höstsäsongen startar i augusti men vi kommer fortsätta träna juni ut (minst). Håll koll på kalendern så håller ni er uppdaterade!